Житель Веренчанської громади віддав власне авто для потреб ЗСУ

 

Підмога з тилу. Житель Веренчанської громади Юрій Позначук віддав власне авто для потреб ЗСУ.

Перед передачею він разом із сином відремонтував та пофарбував машину у темно-зелений колір. «Віддали, щоб автомобіль приносив користь нашим воїнам, допомагав хлопцям у нелегких боях здобувати омріяну перемогу.

Хочемо, щоб наші онуки ніколи не побачили того, що нам доводиться бачити та переживати», - зазначив Юрій Позначук.

Кожен українець на своєму місці: на фронті та в тилу самовіддано працює задля нашої Перемоги. Один зі способів допомоги ЗСУ: передати автомобілі на користь військових потреб. Техніка дуже часто ламається на полі бою, її постійно катастрофічно не вистачає. Основний запит військових - це автомобілі.
Сьогодні , без єдиного сумніву, житель с.Веренчанка Позначук Юрій Дмитрович зі своєю сім'єю добровільно віддали свій власний автомобіль на потреби Збройних сил України. Віддали , щоб автомобіль приносив користь нашим воїнам , допомагав нашим хлопцям в нелегких боях здобувати таку омріяну ПЕРЕМОГУ! Віддали, щоб наші онуки ніколи не побачили того, що нам доводиться бачити та переживати. Позначук Юрій Дмитрович разом зі своїм сином Позначуком Юрієм Юрійовичем поремонтували та пофарбували автомобіль у темно-зелений колір власними силами. Подзвонивши до голови громади Бойчука Володимира Дмитровича з пропозицією віддати автомобіль на передові рубежі, в той же день головою було повідомлено військкомат про те , що є сім'я, яка готова віддати свій автомобіль для ЗСУ. Працівники військового комісаріату одразу організували виїзд за автомобілем для подальшої передачі нашим бійцям.
Вкотре переконуємось, що світ не без добрих людей. Низький уклін таким людям, як Позначук Юрій Дмитрович, адже не так багато в Україні є людей, які б віддали власне авто для оборони держави.
Ми хочемо щиро подякувати за чуйність, небайдужість, гуманізм. За те, що не стояли осторонь, а підтримали наших воїнів. Зроблена добра справа окриляє і душевно збагачує.
Всі ми разом - міцний тил для наших захисників.
Ми як ніколи єдині та непереможні. Переконані, що кожен українець повинен зробити свій внесок для нашої перемоги.
Завдяки Вам все буде Україна!



Top