В Чистий четверг провели суботник у Заставні

 

Весна… Природа  вбирається в зелені шати. На деревах – молоде листя, квітують первоцвіти.

Із потеплінням з’являється не лише гарний настрій, а й проблеми благоустрою району, адже необхідно оперативно прибрати вулиці, щось пофарбувати, побілити бордюри та дерева.

Впродовж останніх років виконавча  влада району  приділяє особливу увагу впровадженню в життя планів із  благоустрою Заставнівщини.

А з початком весняно-літнього періоду робота з покращення зовнішнього вигляду краю стає актуальнішою. Після зими краяни, як зазвичай, взялися за весняне прибирання, очищення парків, формування крон дерев.

Ми  кожного року навесні влаштовуємо  толоки: школярі, працівники установ та організацій, комунальні служби, підприємці виходять на вулиці та узбіччя доріг, щоб навести лад та зробити район ще чистішим та ще гарнішим.

З цікавістю можна було помітити, як до цієї справи подекуди долучалися й інші учасники та помічники – пересічні жителі населених пунктів.  

Адже лише спільними зусиллями громадськості, кожного  мешканця, кожного працівника ми зможемо зробити нашу спільну домівку ошатною.

Сьогоднішнє прибирання, яке триває на Заставнівщині – символічне. Адже у чистий четвер ми не тільки очищуємо вулиці, будинки, оселі від бруду, але й свої душі – від зла та скверни.

Водночас стаємо добрішими та милосерднішими.

Джерело: http://zastavna.bukoda.gov.ua



Top