Відео - У Веренчанській громаді провели в останню дорогу справжнього героя, Анатолія Філіпчука

 

Чергова зранена сім’я. Знову заплакана матір біля могили свого сина.  Знову сльози рідної сестри, яка пам’ятає свого брата з раннього дитинства…

Знову, здається, усе село Киселів зібралось разом в одному місці. На жаль, знову з трагічної причини… Щоб провести в останню дорогу загиблого на   війні Героя , молодого хлопця - Анатолія Філіпчука, який загинув 9 січня 2023 року.

На Буковині сотні людей в скорботі зустріли на колінах , із лампадками та прапорцями в руках , живим коридором свого Героя , якого зі сльозами на очах провели до осиротілого будинку.

01.02.2023 р. в рідному селі Киселів поховали Анатолія з усіма почестями під залпи почесної варти та Державного Гімну України, який виконав військовий оркестр. Духовенством Православної церкви України відслужена заупокійна служба . Похоронили військовослужбовця на місцевому сільському кладовищі.

 Анатолія прийшло провести в останню путь , направду все село.  Серед багаточисельного люду була і молодь, і люди літнього віку, і навіть ще зовсім маленькі діти. Ще такі крихітні, які вже, на жаль, чітко знають, хто такий ворог, що таке смерть та що таке страшне слово "війна".

Новини по темі: Відео - На Заставнівщині тисячі людей провели в останню дорогу, відважного героя, Руслана Марусика

Анатолій  назавжди залишиться для нас прикладом мужності та самовідданості, який сміливо боронив нашу рідну землю від російських окупантів та героїчно загинув за Україну...

 Немає слів, щоб висловити всю тугу та скорботу…

  Висловлюємо щирі співчуття матері Галині та сестрі Ірині з приводу передчасної смерті  турботливого сина та  люблячого брата.

 В цю гірку мить поділяємо горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі. Немає слів… Є тільки горе, неосяжне чорне горе… Гіркота від втрати, біль, яка пронизує, до якої не можна звикнути, якої не можна пробачити.

 З Вами сумує рідне село Киселів  і вся Веренчанська територіальна громада.

Читайте також: Відео - На Заставнівщині попрощались із загиблим героєм В’ячеславом Осипенком

 Хай Господь допоможе пережити Вам важку втрату, а Полеглого за Україну Героя прийме до лав свого Небесного Війська Захисників України.

  Нехай душа загиблого Героя Анатолія знайде вічний спокій та Царство небесне.



Top