Боронячи Україну від російських окупантів, героїчно загинув стрілець - зенітник, житель с.Веренчанка – Монюк Василь

 

23.03.2023 р. боронячи Україну від російських окупантів, виявивши стійкість і мужність, героїчно загинув стрілець -зенітник зенітно-ракетного взводу , житель с.Веренчанка – Монюк Василь Русланович.

Василь народився 27.12.2000 року, зростав та жив в с.Веренчанка, закінчив Веренчанську середню школу. У червні 2022 р.призваний на військову службу до Збройних Сил України по мобілізації.

Війна забрала життя нашого молодого і світлого хлопця, що мав мрії і багато планів попереду... Йому би ще жити і жити, любити, кохати, зігрівати теплом рідних, близьких, проте, не судилося...

Плаче Україна, плачуть Небеса, кровоточать наші душі.

З кожною такою звісткою ми відчуваємо, як сиротіє наша громада. Вона втрачає тих, хто зростав тут, був частиною та цвітом нашої громади. Василя запам'ятають, як Героя, що захищав державу від окупантів і загинув за нас, за майбутній мир . Односельчани згадують його, як відважного, життєрадісного, щирого, сміливого, доброзичливого , люблячого свою родину юнака.

Веренчанська територіальна громада , виконавчий комітет, депутатський корпус, голова громади Бойчук Володимир Дмитрович та всі жителі громади висловлюють щирі співчуття матері Василя- Тетяні , батькові - Руслану, бабусям- Анастасії Василівні та Орисі Михайлівні , молодшим братам, усім родичам, близьким , друзям та побратимам з приводу передчасної смерті нашого земляка та Героя – Василя МОНЮКА .

Війна забрала його у вічність, залишивши болісні рани на серцях і душах рідних та близьких… У цю гірку мить висловлюємо щирі співчуття та схиляємо голови в глибокій скорботі...

Життєва свічка нашого новітнього Героя горіла яскраво й променисто, освітлюючи праведний життєвий шлях боротьби та нескореності.

Подвиг нашого воїна залишиться назавжди на сторінках сучасної історії громади, незалежної України, викарбується у нашій пам’яті та серцях.

Хай легкими будуть хмарини для душі нашого воїна Василя, а пам’ять про нього — світлою і вічною…

Низький доземний уклін та повага, честь і шана нашому Герою!

Вічна пам’ять! Царство небесне!



Top