На передовій загинув заставнівчанин, Анатолій Дронь - справжній герой та волонтер

 

Загибель Анатолія Дроня стала ще одним болючим втратою для Буковини і всієї України. Його смерть відбилася на серцях багатьох людей, які високо цінили його відвагу, відданість та готовність жертвувати своїм життям заради свободи і незалежності нашої країни.

Ми пам'ятатимемо Анатолія Дроня як справжнього героя, який ніколи не стояв осторонь, коли треба було допомогти своїм співвітчизникам. Його великий внесок у волонтерський рух та службу у Збройних Силах України неодмінно залишиться в пам'яті нащадків.

Втрата Анатолія Дроня стає нагадуванням про те, що незалежність та свобода, заради яких він віддав своє життя, є найціннішими цінностями для українського народу. І ми повинні завжди пам'ятати, що ці цінності варто захищати і боротися за них, як це робив Анатолій Дронь.

Наші глибокі співчуття родині, друзям та близьким загиблого героя. Нехай їх зміцнить пам'ять про Анатолія Дроня та його мужність.

Ми завжди будемо пам'ятати Анатолія як справжнього героя, який пожертвував своїм життям заради свободи та безпеки нашої України.



Top