С Ржавинці - літній табір Your Camp. Відео - незабутній відпочинок для дітей в Заставнівському районі

 

З настанням літа багато хто з батьків вирішує куди б відправити своє чадо для відпочинку, та тут на допомогу приходять дитячі табори які розташовані в різних мальовничих місцях Заставнівського району.

Сьогодні ми б хотіли розповісти про табір що знаходиться на хуторі Партизанський в селі Ржавинці Заставнівського району, посеред лісу та тішить дітей неймовірними краєвидами та чистим повітрям.

Християнський табір "Your Camp" заснований зовсім недавно але вже популярний серед підлітків адже тут можна і полазити канатною дорогою, покататися верхи, пострибати на батутах, поплавати в басейні а також зайнятися йогою.

Також в таборі дуже багато інших занять які привчають дітей робити щось своїми руками - це фарбування майок, ліплення, вишивання бісером, читання поезії та ще дуже багато подібних занять які не дозволять сумувати нікому.

Дітки мають можливість навчитися робити речі які корисні в походах наприклад стіл або стільці без жодного гвіздка, також займаються випалюванням картин, настільний теніс, футбол все для того щоб дітки від маленького до великого завжди мали чим зайнятись.

Ціна перебування в таборі 1000 гривень а якщо двоє дітей з сім`ї більше то тільки 500 гривень на десять днів.

Тож любі батьки не тримайте своїх дітей вдома, адже на Заставнівщині є дуже багато дитячих таборів, де діти зможуть з користю відпочити, перед важким навчальним роком.

YourCamp табір де ваша дитина навчиться робити багато корисних справ а також знайде друзів разом з якими вони проведуть незабутній відпочинок в великій табірній сім`ї.

Поділися з друзями

  

 



Top