Відео - Червоний Хрест завітав в с.Мосорівку з гостинцями від пані Анжели, до хворої на ДЦП дівчинки

 

Сьогодні Заставнівська районна організація Товариства Червоного Хреста України, завітала в село Мосорівка Заставнівського району до Світлани Касіяник, донечка якої має страшний діагноз ДЦП.

Раніше влітку, до цієї сімї, приїздила наша Заставнівчанка, яка зараз проживає в Італії, пані Анжела Котик, яка також є, екс- президентом Християнсько-культурної асоціації "Разом" - Українці в Торрентіно Італія, із сеньйорою Магдою, першим заступником голови італійського благодійного фонду "Надія".

Світлана мати хворої дитини, розповіла про потреби хворої донечки, та гості пообіцяли допомогти.

Ось сьогодні, волонтери Червоного Хреста, Олексій Котик та Ольга Шендеровська, привезли маленькій Наталочці благодійну допомогу, у вигляді: спеціального крісла,  памперсів, іграшок та смачних ласощів.

Також, мати дівчинки Світлана, просить звернутись до керівництва Заставнівської ЦРЛ за допомогою, адже дівчинка потребує стоматологічної допомоги, через що не може спати, бо постійно болять зубки.

Наталочка не переносить дорогу, тому мама просить придумати щось, щоб маленьку привезти до лікарні спеціальним транспортом, або надіслати лікарів в село Мосорівка, для надання стоматологічної допомоги, хворій на ДЦП дівчинці.

Мати Наталочки, щиро дякує пані Анжелі та сеньйорі Магді, за необхідні речі та гостинці.

Поділися з друзями



Top