В Заставнівському районі продовжують працювати мобільні пункти «Безоплатної правової допомоги» (фото)

 

12 жовтня 2017 року на базі Брідоцької та Вікнянської сільських рад Заставнівського району, Чернівецької області працювали мобільні точки доступу до системи безоплатної правової допомоги.

Із місцевими жителями спілкувались начальник Заставнівського бюро правової допомоги - Данищук В.В., заступник начальника відділу правової інформації та консультацій Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги - Сергієнко Ю.В.

Були надані роз’яснення щодо вирішення окремих питань земельного, сімейного, житлового та спадкового права.

Окрім того надавали консультації щодо права на державну соціальну допомогу та пенсійне забезпечення.

Найбільше мешканців сіл Брідок та Вікно Заставнівського району цікавили питання щодо порядку звільнення у зв’язку реорганізації підприємства та порядок нарахування субсидії на тверде паливо, порядку отримання паспорту громадянина України.

Раді поінформувати, що для зручності місцевих жителів відтепер на базі Брідоцької сільської ради буде функціонувати дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги.

Також працівники системи безоплатної правової допомоги завітали до Брідоцького НВК, Брідоцького ФАП та Вікнянської амбулаторії.

Під час зустрічі присутнім було надано роз’яснення щодо порядку отримання безоплатної правової допомоги та повідомлено про старт загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!».

Для отримання правової консультації звертайтеся за адресою м. Заставна, вул. Д. Галицького, 1а або телефонуйте за номером 3-11-87

Начальник відділу
«Заставнівське бюро правової допомоги»ЧМЦ БВПД
Данищук В.В.



Top