Відео - Заставнівські активісти ГО "УНІА" Долучились до руху на підтримку власників авто на Євробляхах.

 

25 грудня 2017 року активісти Заставнівської районної філії ГО "УНІА" кількома десятками автомобілів на єврономерах здійснили інформаційний автопробіг містами та селами Чернівецікої та Тернопільської областей, під гаслом "Кожному Українцю доступне авто".

Основною метою цієї акції було, зустріч з іншими власниками авто на європейських номерах та спілкування з ними, на рахунок їхнього бачення проблеми та її вирішення, адже уже більше двох мільйонів українських автолюбителів потерпають від недолугості українського законодавства та свавілля української влади.

Як зауважив керівник заставнівської районної філії ГО УНІА, Олександр Палійчук; станом на сьгодішній день вже більше сотні жителів Заставнівського району готові долучитись до акцій на підтримку євро-автовласників, та з кожним днем ця кількість швидко зростає.

Також під час автопробігу членами Громадської організації "Український Незалежний інформаційнй Альянс", було прийняте рішення, про створення на базі громадської організації "УНІА", регіональних груп швидкого реагування, які у разі необхідності зможуть у максимально короткий термін виїхати на допомогу іншим членам громадської організації, і нетільки.

Як повідомляє голова всеукраїнської громадської організації - Панзига О.В., такі оперативні групи діятимуть виключно в рамках чинного Українського законодавства та допомагатимуть у вирішенні проблем, не тільки автовласникам а й іншим громадянам України, які цього потребуватимуть терміново.

Що собою представлятимуть і як будуть діяти "групи швидкого реагування UNIA" ми розповімо в наступних наших публікаціях.

Джерело: unia.net.ua

Поділися з друзями



Top