Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю між Міністерством юстиції України та Державною службою зайнятості

 

У жовтні 2017 року був підписаний Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю між Міністерством юстиції України, Міністерством соціальної політики України та Державною службою зайнятості.

На основі цього Меморандуму 26 січня 2018 року відбувся «круглий стіл» із соціальними партнерами в приміщенні Заставнівського районного сектора кримінально-виконавчої інспекції.

Метою «круглого столу» було створення плану спільних дій соціальної підтримки осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, з залученням до співпраці представників центру зайнятості, центу безоплатної правової допомоги, служби у справах дітей, центру соціальних служб у справах сім’ї, дітей та молоді та інших організацій на 2018 рік.

Організував захід начальник Заставнівського районного сектора з питань пробації Центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України, капітан внутрішньої служби Олександр Шкоропада.

На заході також були присутні:

Віта Лахман – голова комісії з припинення Заставнівського РЦЗ;

Антоніна Старко – провідний фахівець з профорієнтації Заставнівського РЦЗ;

Тетяна Кушнір – головний спеціаліст служби у справах дітей;

Ірина Янків – фахівець із соціальної роботи РЦСССДМ; 

Василь Данищук – заступник начальника відділу Заставнівського бюро безоплатної правової допомоги 

Олександр Федорович – провідний інспектор Заставнівського районного сектора з питань пробації.

В ході заходу обговорили основні пункти плану дій на 2018 рік, зокрема, розроблення макетів та розповсюдження пам’яток/буклетів для засуджених осіб про можливості та послуги центрів зайнятості, обговорили орієнтовний графік проведення круглих столів, семінарів та інших інформаційних заходів, щодо соціальної підтримки засуджених осіб не пов’язаних з позбавленням волі.

Наступний захід планується провести 05 лютого 2018 року в приміщенніЗаставнівського РЦЗ.

 Заставнівський районний центр зайнятості



Top