Співпраця Заставнівського РЦЗ з новоутвориними ОТГ

 

Налагодження й розширення співпраці з об’єднаними територіальними громадами є пріоритетним завданням Заставнівського районного центру зайнятості зайнятості.

Головною метою такого співробітництва на паритетних засадах є створення нових робочих місць та організація й залучення незайнятого населення до громадських та інших робіт тимчасового характеру, які є реальною альтернативою безробіттю і джерелом соціальної та матеріальної вигоди.

06.02.2018 заступник начальника відділу соціального захисту населення Максимчук Василь та спеціаліст відділу взаємодії з роботодавцями Воєвідко Світлана відвідали Кострижівське ОТГ.

Про послуги служби зайнятості, інноваційні підходи в її роботі, створення нових робочих місць, організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру йшлося під час зустрічі фахівців центру зайнятості та першого заступника голови Кострижівської об’єднаної територіальної громади Олексія Шкільнюка та керуючого справами виконавчого комітету Ярослава Воврина .

Також надавалися консультації щодо працевлаштування та надання різного спектру послу громадянам, які завітали на зустріч з працівниками районного центру зайнятості.

 



Top