Хто на Буковині може заробляти найбільше

 

В базі даних обласної служби зайнятості налічується майже 2 тисячі вакансій із різними вимогами та заробітними платами.

Наразі є 38 вакансій із заробітною платою понад 10 тисяч гривень.

Про це повідомляє заступник директора Чернівецького обласного центру зайнятості Жанна Труфіна.

«Більшість високооплачуваних вакансій для фахівців робітничих професій. Тільки три пропозиції роботи для спеціалістів із вищою освітою -  це головний технолог, керівник сектору та модельєр» - зазначає Жанна Труфіна.

Електрогазозварнику роботодавець готовий платити 12 тис грн, за цю заробітну платню фахівець має виконувати ручне дугове, плазмове і газове зварювання середньої складності деталей, вузлів, конструкцій і трубопроводів із сталі, чавуну, кольорових металів та сплавів.

Комунальному підприємству «Чернівціміськліфт» потрібні 2 електромеханіки з ремонту ліфтів 5 розряду із позмінним графіком роботи. Заробітна плата становить 10270 гривень, вони мають мати знання механіки, розумітися в електричних схемах, а також мати допуск (медичний висновок лікарів) до роботи на висоті та в діючих електроустановках з напругою до 1000 Вт.

10 тис грн роботодавці готові платити торговельному агенту (2 пропозиції роботи), комплектувальнику меблів (6 пропозицій роботи), муляру-укладальнику цегли на бетонну основу (15 пропозицій роботи).

Водночас найбільша кількість вакансій для водіїв (65 пропозицій), з початку року таких вакансій було 350, а вдалося укомплектувати 231. Підприємствам легкої промисловості потрібні швачки - є  63 пропозиції роботи, водночас є 30 вакансій для бухгалтерів, по 15 для кредитних інспекторів, помічників вихователів, продавців-консультантів,  10 вакансій для інженерів, 8 – вихователів дитячого садочка.

Якщо Вас зацікавили перелічені вакансії, звертайтеся до найближчого центру зайнятості.



Top