Відео - Чернівецький притулок для тварин потребує допомоги

 

Декілька днів тому нашій знімальній групі пощастило побувати в місці яке надихає бути добрішим, це МКП,, Притулок для тварин,,.

 Можливо мало хто знає але в місті Чернівці є притулок для бездомних тварин.  Тут можна знайти собі справжнього друга це може бути як маленький цуцик так і вже доросла собачка, яка про вакцинована та стерилізована, з документами.

 Як це не гірко але на сьогоднішній день притулок переповнений, адже на цей час там знаходяться більше 200 собак та 50 котів.

 У кожної тварини своя сумна та трагічна історія, кого викинули власники по тим чи іншим причинам у інших їх просто нестало.

Та ніхто зовсім не думає про те що якщо викинути домашню тварину на вулицю вона гине, а якщо вдається вижити, то рідко яка з них, вже може довіритись людині.

Завітавши в притулок ми побачили сумні оченята, які так і просяться про те щоб стати вашим вірним другом.

Заставнівчанин пан Орест Старко прогулявшись серед тварин таки знайшов собаку яка в мить стала його другом, щира посмішка та палкі обійми стали цьому доказом.

 Тож кожного небайдужого ми запрошуємо в притулок який знаходиться на вул.Південно кільцевій 47 щоб можливо допомогти харчами, чи по прибирати у вольєрах, чи вибрати чотирилапого.

 Навіть якщо ви не маєте змоги взяти котика або собачку можете просто приїхати з допомогою яка дуже потрібна притулку.

Директор МКП,, Притулок для тварин, Василь Виноградов запрошує всіх бажаючих прийняти участь в прибиранні вольєрів в вихідні дні, адже не вистачає людей які б допомогли прибрати у тварин.

Вони радіють всім бажаючим і з радістю проведуть екскурсію та покажуть всіх своїх хвостатих друзів.

Не будьте байдужими та допомагайте маленьким хвостатим.

Поділися з друзями



Top