На Буковині з`явилися патріотичні білборди (фото)

 

Напередодні Дня Захисника України та Дня українського козацтва на Буковині з’явилися біл-борди із зображенням козака, який ніби Святий Юрій-змієборець перемагає двоголового змія.

Як з’ясувалося, серію плакатів, присвячених самовідданій боротьбі українців проти країни-агресора, створив талановитий вітчизняний художник Андрій Єрмоленко. В окремих сюжетах митець також показав роль та місце у цьому запеклому протистоянні Служби безпеки України.

Колоритний образ козака, який долає двоголового імперського змія, є уособленням сили, мужності та волелюбності українського народу, символом нашої єдності та незламності.

Як зазначає сам художник, така ідея йому прийшла під час прогулянки Києвом. «Прогулюючись якось вулицями рідного міста, натрапив біля СБУ на скульптурну композицію, де козак зі списом атакує двоголового змія, що вдерся на нашу землю.

Такий собі Святий Юрій - змієборець! Один з сильних патронів українських земель, що багацько років стоїть на варті і воює з тим змієм! – поділився своїми думками Андрій Єрмоленко у соціальній мережі Facebook.

- Один з факторів незалежності України - це сильні українські спецслужби!

Я дуже часто критикую їх, мовляв: "СБУ-де ви!", але попри все вірю, що хлопці працюють, і багато що роблять, і вірю в них, що ми таки виведемо того змія -дракона з нашої землі.

Щоб людина працювала в неї треба вірити! Особлива подяка хлопцям, які зараз на фронті і тим, хто пройшов пекло війни.

Саме ви подарували ту справжню незалежність, як і тисячі волонтерів, що кинулися на допомогу рідній країні!»

Джерело: http://acc.cv.ua 



Top