У Чернівцях помічник депутата міськради провалився в яму

 

Помічник депутата Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина від партії "Рідне місто" Дмитро Паладян уночі провалився у яму на вулиці Руській.

 "За 27 років - це мабуть вперше зі мною таке трапилось. Сьогодні прогулюючись вечірнім містом в прямому сенсі цього слова провалився під землю на вул. Руській 32.

Яма на весь тротуар глибиною понад 2 метри не огороджена не накрита. Добре що не покалічився тільки пошкодив одяг та телефон. Почав викликати міську аварійну службу 0-80, щоб вони приїхали та вжили заходів закрили та огородили розкопку, щоб інші люди не стали каліками,але безрезультатно.

Прийшлось викликати Поліцію, адже хотів офіційно оформити цей інцидент та огородити сигнальною стрічкою. Хлопці молодці приїхали швидко, все зафіксували, разом з ними зробили огородження. Дякую нашій Поліції та екіпажу 0142 автомобіля.

ПС: Не обов’язок Поліції робити роботу комунальників та мерії. Перший раз бачу , щоб така велика розкопка була не огороджена і не накрита - це не поодинокий випадок халатного ставлення до своїх обов’язків міських служб та інспекцій".



Top