На Буковині затримали 24 ящики контрабандного курива

 

За минулу добу прикордонниками Чернівецького загону було упереджено дві спроби переправи до сусідньої Румунії тютюнової продукції.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

Так, учора близько дев’ятої вечора в ході несення служби прикордонний патруль відділу "Фальків" помітив рух невідомих осіб в бік державної межі. Під час спроби затримати порушників, правоохоронці здійснили попереджувальний постріл вгору із автоматичної зброї. Однак, це не зупинило невідомих, і ті, покидавши свої ноші та скориставшись покровом ночі, вдались до втечі.

Згодом, оглянувши прилеглу місцевість, прикордонниками було виявлено 4 ящики сигарет. Наразі тривають заходи з пошуку власників покинутого курива.

Ще одну невдалу спробу переправи сигарет через українсько-румунський кордон зупинили охоронці кордону відділу "Красноїльськ". Перевіряючи випереджувальну інформацію, яка надійшла від місцевого населення, група реагування в ході пошукових дій виявила чималу партію сигарет.

Прикидані гіллям та добре замасковані коробки були ретельно підготовлені до подальшого переміщення через кордон. Усі 20 ящиків сигарет різних марок у подальшому були доправлені до прикордонного підрозділу.

Після повного перерахунку куриво буде передано співробітникам ДФС у Чернівецькій області.

Джерело: http://bukpravda.cv.ua/

Поділіться з друзями:

 



Top