Підприємцям Калинівського ринку роз’яснили важливість легалізації зайнятості

 

З метою захисту прав працівників на соціальне і пенсійне забезпечення пенсійники Буковини продовжують активно роз’яснювати буковинцям необхідність офіційного оформлення трудових відносин, легальної виплати зарплати та сплати єдиного соціального внеску.

У складі робочих груп разом з працівниками Управління Держпраці, Головного управління Державної податкової служби у Чернівецькій області та Чернівецького міського центру зайнятості працівники Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області відвідали КП “Міський торговельний комплекс “Калинівський ринок”.

Пенсійники роз’яснили підприємцям найбільшого в області ринку, їхнім працівникам та відвідувачам, що тільки за легальних умов роботи можливо розраховувати на гарантований державою соціальний захист та пенсійне забезпечення на старості років. Роздали буклети, листівки зі зверненнями щодо переваг офіційного працевлаштування і залежності набуття страхового стажу від своєчасної сплати єдиного соціального внеску.

Головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області вкотре наполегливо закликає буковинців діяти у правовому полі, сплачувати податки для забезпечення власного добробуту та успішного розвитку економіки держави.

Пресслужба Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області



Top