На ринку праці Буковини потрібні водії

 

Станом на 12 лютого 2020 року на Буковині  є 80 пропозицій роботи для  водіїв. На ці вакансії роботодавці пропонують заробітну плату від мінімальної до 17 тис. грн.

-                     По області впродовж останніх кількох років зберігається стала тенденція щодо потреби у водіях. У весняно-літній період кількість вакансій збільшується, і може перевищувати сотню. Кар’єрні радники та консультанти роботодавців намагаються в стислі терміни підшукати необхідних працівників та задовольнити потребу роботодавців. Звісно, що чим більша заробітна плата, тим більше шансів швидко знайти потрібного працівника, - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Роботодавці потребують водіїв для розвезення пошти та товарів у торгові точки, пасажирських та вантажних перевезень, зокрема міжнародних, а також перевезення вихованців спортшколи, студентів для виробничої практики, надання транспортних послуг людям похилого віку. Окрім цього є значна потреба у водіях тролейбусів та водіях виїзної бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги.

Також у транспортній галузі з’явилися вакансії стюардів автобусних рейсів, які обслуговують пасажирів під час поїздки. Серед вимог -  вміння працювати на комп'ютері, проводити розрахунки через касовий апарат на контрольно-пропускних пунктах.



Top