В Чернівцях незаконно затримали депутата Володимира Бешлея

 

При цьому правоохоронці застосовували грубу силу та кайданки. Хоча депутат не чинив опору та не перешкоджав діям поліціянтів
Інцидент трапився у ніч проти четверга на вулиці Головній, навпроти готелю «Київ».

Спершу патрульні зупинившись поряд із автомобілем керівника фракції Рідне Місто у міській раді Василя Продана, зробили зауваження та попросили перепаркуватися, а коли той одразу виконав вимогу, слідом вже інший екіпаж зупинив авто буквально за 100 метрів.

Поліцейські заявили, що Василь Продан нетверезий, той погодився пройти алкотестер. Аби з’ясувати, чи вживав депутат алкоголь, знадобилося аж чотири екіпажі патрульної поліції.

Тим часом, поліціянти не давали журналістам фіксувати процес, причому не просто просили відійти, а штовхали оператора. На запитання ж, на який підставі перешкоджають зйомці та якою нормою закону керуються, не відповіли.

Коли патрульний Владислав Дикий штовхнув оператора і журналіста, які приїхали на прохання депутатів та фільмували дії поліції, депутат Володимир Бешлей вступився за них, після чого йому заламали руки та надягли кайданки, а опісля відвезли до Першотравневого райвідділку.

Протримавши кілька годин, Володимира Бешлея відпустили, не висунувши жодних звинувачень. Що ж до Василя Продана, то алкотестер показав, що він був абсолютно тверезий.
 
Депутат Продан зауважив, що патрульні поліцейські вже неодноразово за останні декілька місяців зупиняли його авто і щоразу намагалися безпідставно приписати йому вчинення правопорушень.

Поділіться з друзями:



Top