Чернівці 2017 - Новорічне містечко (фото - відео огляд)

 

Сьогодні ми завітали в Чернівці на Соборну Площу де стоїть Новорічне Містечко з великою ялинкою, довкола якої гуляють веселі поні та масса розважальних заходів.

Новорічні свята це для кожної дитини як шанс потрапити в казку і сьогодні ми відправились в місто Чернівці щоб не тільки відпочити але й поглянути як розважаються дорослі та дітки.

Саме місто Чернівці дуже красиве і славиться своею архітектурою будинків а в Новий рік цю красу освітлює мерехтіння тисячі ліхтарів які ведуть своїх гостей до головної ялинки яка стоїть на Соборній площі окутана різдвяним містечком.

Тут зможуть відпочити як дорослі так і діти катаються на маленьких поні, спускаючись з гірки та звичайно перед цим всі спішать завітати в хатинку до Дідуся Мороза та розповісти йому про свої бажання і одержати в нагороду трішки ласощів.

Дорослі, поки дітки розважаються з великим задоволенням можуть зігрітись смачним глінтвейном та скуштувати смажених каштанів.

Звичайно дуже шкода що цього року немає снігу, в такі чарівні моменти, адже він для всіх як невід'ємний атрибут радості і веселощів коло святкової ялинки.

Місто Чернівці дуже радо приймає всіх своїх гостей і хоч розваги для діток це не дешеве задоволення, все одно варте того щоб раз в рік дозволити собі відпочинок сімєю адже враження від свята просто неперевершені.

 З Новим 2017 Роком!!!

Поділитися привітанням



Top