ВАСИЛЬ ОРЛЕЦЬКИЙ: МИ ДАЄМО ШАНС ПРОЙТИ У ВЛАДИ ВСІХ РІВНІВ НОВИМ ЛЮДЯМ - ЕФЕКТИВНИМ, КРЕАТИВНИМ, ВІДПОВІДАЛЬНИМ

 

Одразу хочу заявити опонентам, а тим більше замовним, що метою моєї роботи на Буковині, роботи нашої команди є намір серйозно потіснити з влади тих, хто зробив депутатство професією. “Хлібним” місцем для того, щоб паразитувати на народному добрі.

За нашими списками у ради йдуть достойні, перевірені, шановані буковинці, справжні патріоти своєї землі. Це активні і надійні люди, здатні поборотися за реформи, за побудову кращого рівня життя наших людей.

Усі вони успішно відбулися у своїх професіях і на своїх посадах, працюють на благо України, виховують дітей. Їхнє рішення йти у депутати від обласної ради до кожної ОТГ продиктоване одним – розумінням, що так далі жити не можна. Пограбунку та розорянню Буковини має настати край. Пора братися до роботи, бо віри у тих, хто нами верховодив досі – нема.

Люди мене знають як небайдужого і цілеспрямованого чоловіка. У 2004 році я з моїми однодумцями Василем Скринчуком та Ярославом Мазуром, якого, на жаль, серед нас вже не має,  заправляли і відправляли автобуси з мітингувальниками та провізією для них на Майдан. Передавали теплі речі.

У 2013 році я всеціло підтримував Революцію Гідності. Всім, чим міг, допомагав Майдану, бо такі поняття, як Україна, Незалежність, Свобода для мене є визначальними.

У 2020 році, коли розпочалась пандемія коронавірусу COVID 19, допомагав усім, хто потребував допомоги.

І я завжди звик перемагати. Чи то з ФК “Лужани”, коли ми виграли чемпіонат України серед аматорських команд і кубок України. Чи коли стояв біля керма головної команди області – “Буковини”. Я не рахувався ні з часом, ні з коштами, щоб цей улюблений буковинцями клуб був зверху турнірної таблиці і вивів команду  у Першу лігу.

Мій внесок у розвиток місцевого футболу був помічений керівництвом ФФУ, і мене запросили працювати там. За весь час роботи я постійно намагався всіляко допомагати рідній області. Робив усе, щоб чернівецькі діти, наші спортсмени отримували нові, сучасні стадіони, всепогодні майданчики зі штучним покриттям.

І сьогодні, коли я виступаю у області лідером нової політичної сили, яку очолює відомий телеведучий з жорсткою політичною позицією і критикою влади, я йду на вибори з відкритою душею. А за мною йде порядна, дієва команда. І наші земляки будуть  насамперед  голосувати за прекрасних людей, які вміють наполегливо працювати та давати високі результати, за особистості, якими може пишатися Буковина!

Тому я рішуче відкидаю дешеві звинувачення і не реагую на замовні статті з боку деяких політичних сил. І чітко заявляю: нам не будуть вказувати, як правильно діяти ті, на кому клейма вже ніде ставити. Ті, хто сам для розвитку Буковини палець об палець не вдарив.

З повагою, Василь Орлецький       



Top