Роман Ванзуряк склав мандат через Саакашвілі

 

Колишній голова Чернівецької ОДА написав заяву про складання депутатського мандату у зв’язку із переходом до іншої політсили Депутати Чернівецької обласної ради підтримали рішення про дострокове припинення повноважень свого колеги, екс-голови облдержадміністрації Романа Ванзуряка на підставі його заяви. 

Про це повідомляє Буковинська правда bukpravda.cv.ua посилаючись на рішення сесії Чернівецької обласної ради. 

«Достроково припинити повноваження депутата Чернівецької обласної ради VІІ скликання Ванзуряка Романа Степановича, обраного в багатомандатному виборчому окрузі за виборчим списком обласної організації політичної партії "ГРОМАДСЬКИЙ РУХ "НАРОДНИЙ КОНТРОЛЬ", у зв’язку з його особистою заявою», - йдеться у рішенні. 

За припинення повноважень Ванзуряка проголосував 41 із 56 зареєстрованих депутатів. 

При цьому, троє представників «Опозиційного блоку» проголосували «проти». Нагадаємо, у листопаді 2016 року Ванзуряк повідомив про складання повноважень депутата обласної ради у зв’язку із переходом до політичної сили Михайла Саакашвілі «Рух нових сил». 

У жовтні 2014 року Роман Ванзуряк повідомив про складання повноважень голови Чернівецької ОДА. 

Свій вчинок політик мотивував формуванням нового складу парламенту й уряду, а відтак – керівництво держави мало б сформувати нові команди на місцях.

Поділися з друзями



Top