Кіцманський міський голова Сергій Булега організував толоку

 

Вчора 31 березня, Кіцманський міський голова Сергій Булега організував весняну толоку, яку кожен рік апарат міської ради своїми силами збирає перед Пасхою.

В так званій толоці приймають участь депутати, активісти, члени виконкому, та просто люди які мають бажання долучитися до прибирання.

Вже стало традицією, кожного року кілька тижнів приділяти на прибирання міста Кіцмань, та всіх під'їзних до нього шляхів.

На при кінці березня прибирання здійснювалось на трасі під'їзду до Кіцманя зі сторони Заліщик, також людей розділили і в інших напрямках.

Як розповідає пан Булега, він дуже розчарований тим що люди викидають просто рекордні кількості сміття на узбіччя, і при цьому навіть ніхто не замислюється що приносить надзвичайну шкоду природі.

Все ж таки ще є не байдужі люди, які кожного року приходять прибирати все смітище та очищувати узбіччя від чагарників і за це їм велике ДЯКУЮ.

Голова Кіцманської міської ради, закликав всіх громадян які не тільки живуть але проїжджають іншими населеними пунктами та трасами не смітити, та почати робити порядок з себе, адже культура людей є критично низькою, і дивлячись на її наслідки ми розуміємо що без змін просто не обійтись.

Поділися з друзями

 



Top