Головною метою діяльності ГО УНІА є покращення якості життя ВПО та забезпечення їхніх базових потреб

 

Громадська організація УНІА є однією з небагатьох організацій в Україні, яка займається допомогою внутрішньо переміщеним особам (ВПО), які покинули свої домівки через конфлікт на сході України. Це величезний виклик для країни, який потребує допомоги від державних та громадських організацій.

УНІА почала свою діяльність ще в 2017 році, коли конфлікт на сході України тільки розгорявся.

Організація зосереджує свої зусилля на забезпеченні ВПО необхідними матеріальними благами, житлом, медичною допомогою та консультаціями. УНІА також допомагає ВПО отримати правову допомогу та захист, а також знайти роботу та інтегруватися у новому місці проживання.

Головною метою діяльності ГО УНІА є покращення якості життя ВПО та забезпечення їхніх базових потреб. Організація зосереджується на найбільш вразливих категоріях населення, таких як жінки, діти та люди похилого віку.

УНІА також працює з місцевими владами та державними органами для забезпечення більш ефективного розподілу допомоги та покращення умов перебування ВПО.

УНІА - це важлива громадська організація, яка вносить значний вклад у розв'язання проблем ВПО в Україні. Діяльність організації відображає гуманітарні цінності та підтримує ідею толерантності та допомоги людям у складних життєвих ситуацій 

Сайт: https://unia.gives/



Top