Тюльпанове поле в Лужанах збирає тисячі людей

 

Буковинці сім'ями приїздять подивитися на поле різнокольорових тюльпанів

Тюльпанове поле на Буковині цьогоріч розквітло поблизу аеродрому у смт Лужани.

53 сорти тюльпанів різних кольорів розквітли на гектарі поля. Аби помилуватися збизька рядами тюльпанів та зробити фото на згадку приїхали тисячі буковинців.

За вхід господарі брали по 10 гривень з людини, а дітей пропускали безкоштовно. На поле вивезли трактор, яким обробляли поле, продавали цибулини гладіолусів та самі щойно зірвані з поля тюльпани.

А ще встановили колонки, грала музика і пригощали домашніми наливками підприємливі буковинці. Порівняно із попередніми роками, цьогоріч організація краща.

Сам господар одягнув вишиванку та кептар, його помічники також. Мовляв, щоб гості знали до кого звертатися, аби придбати квіти. Самі ряди обгородили стрічками, щоб квіти не витоптали.

- З кожним роком враховую дрібниці і намагаюся робити все краще, - каже про поле квітучих тюльпанів О. Стратійчук.

- До того ж цьогоріч вперше на час цвітіння квітів приїхала дружина Мирослава із-за кордону. Хотів зробити їй сюрприз, вразити. Думаю, що вдалося.

За суботу поле відвідали близько 2 тисяч буковинців, у неділю відвідувачів було ще більше. Буковинці приїжджали сім'ями на власних авто. Сміливці, після відвідн тюльпанового поля, могли замовити політ на аероплані. Адже тюльпани висадили поряд із колишнім аеродромом.

Автор: Віталія КОЗМЕНКО

 



Top