В Сокирянському районі виявили африканську чуму

 

Отримано позитивний результат на африканську чуму свиней – дикого кабана, знайденого в лісових угіддях Сокирянського лісництва за межами селища Василівка.

Лісові угіддя Сокирянського лісництва обходу №7, кварталу №19 закриті на карантин на 40 днів. У період карантинних обмежень забороняється реалізація живих поросят на тваринних ринках м. Новодністровськ та м. Сокиряни.

Про це повідомляє в. о. начальника управління Держпродспоживслужби у Сокирянському районі І. Чорнокожа, йдеться на Північно-бессарабському порталі.

В зоні нагляду населені пункти від неблагополучного пункту: с. Василівка, Василівський та Розкопинський яри, с. Ожево та м. Новодністровськ.

Управлінням Держпродспоживслужби проводяться всі застережливі заходи щодо недопущення розповсюдження АЧС на території району згідно плану ліквідації АЧС в лісових угіддях Сокирянського лісництва.

Якщо у Вас виникли будь-які питання стосовно африканської чуми свиней до Ваших послуг гаряча телефонна лінія: (03739) 2-15-91; 2-28-04; 0975581970; 0974388998.

Джерело: http://acc.cv.ua/



Top