На вулиці Заводській в Чернівцях блискавка влучила у шафу через відкрите вікно

 

Минулої доби внаслідок сильного дощу та грози пожежно-рятувальні підрозділи області здійснили 12 виїздів для надання допомоги людям наслідків негоди.

Рятувальники у місті Чернівці, Сторожинецькому та Кельменецькому районах проводили заходи щодо розпилення та прибирання дерев з проїжджих частин, здійснювали роботи щодо відкачування води із будівель, а також надавали допомогу населенню в інших випадках.

 Увечері 7 червня у Чернівцях на вул. Заводській виникла пожежа у квартирі житлового будинку.

Через відчинене вікно у приміщення потрапила блискавка та влучила у кухонну шафу, від чого вона загорілася.

Пожежу помітили власники. Оскільки площа пожежі була невеликою, місцевим мешканцям вдалося загасити вогонь за допомогою підручних засобів до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

У результаті полум’ям знищено кухонну шафу.

Зважаючи на те, що за даними Укргідрометеоцентру 8 червня у західних областях прогнозуються дощі, Управління ДСНС України у Чернівецькій області закликає громадян бути вкрай обережними й дотримуватися правил безпеки:

При ускладненні погодних умов по можливості утриматися від далеких поїздок, обов'язково зачиняти вікна при виході з дому та не ставати поблизу високих дерев на вулиці, оскільки вони можуть бути повалені поривами вітру. 

Поділися з друзями

  



Top