ДТП в Чернівцях по вул Галицькій - Деталі (відео наслідки)

 

17 липня в Чернівцях близько девятої години вечора сталася дорожньо-транспортна пригода по вул. Галицький Шлях.

Для швидкого надання допомоги на місце жахливого ДТП було направлено пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Прибувши за викликом, рятувальники побачили, що у результаті зіткнення двох автівок – мікроавтобуса «Mersedes Sprinter» і рейсового автобуса «Van Hool» – рейсовий автобус з’їхав у кювет та зіткнувся з деревом, а водія «Mersedes Sprinter», 43-річного жителя міста Чернівці, в результаті зіткнення було викинуто на проїжджу частину та притиснуто автомобілем.

Чоловіка забрали лікарі швидкої медичної допомоги, однак на привеликий жаль врятувати життя йому не вдалося

В іншому автобусі сполученням м. Аахен (Німеччина) – м. Кишинів (Молдова) перебувало 56 людей, усі громадяни Молдови.

Пасажири а також травмована стюардеса змогли самі покинути автобус, а двох водіїв у результаті аварії було затиснуто всередині салону.

Рятувальники за допомогою спеціальної техніки та апаратури, розтиснули потерпілих із автобуса та передали медичним працівникам.

Усіх 3-ох травмованих госпіталізували у Чернівецьку обласну клінічну лікарню.

Після цього надзвичайники розпилили та прибрали дерево, з яким зіштовхнувся рейсовий автобус, і здійснили змив паливно-мастильних матеріалів з проїжджої частини.

Всього для надання допомоги від Управління ДСНС України у Чернівецькій області залучалося 3 одиниці техніки та 10 рятувальників.

Поділися з друзями

  



Top