Відео - Наливайченка на Буковині сприйняли як свого

 

У середу, 11 жовтня в Чернівецькій області побував з офіційним візитом лідер Руху Справедливість Валентин Наливайченко.

Після аеропорта він провів коротку пішу екскурсію Чернівцями, поспілкувався з перехожими, прогулявся сквером біля університету, Театральною площею. Потім зустрівся з партактивом та громадянами області у конференц залі готелю Буковина.

Ключовими питаннями, які озвучив політик на зустрічі і у телеефірах на двох місцевмх каналах були - боротьба з корупцією,  рівність усіх перед законом, відмова від недоторканості апріорі усіх: Президента, нардепів , суддів.

Запровадження інституту виборності для судей та прокурорів. Торкнувся Наливайченко і питання забезпечення військових, розбудови відчизняного ВПК, громадського контролю над освоєнням коштів, які виділяються на оборону.

Він заявив, що за недолугу охорону військових складів де у повітря вилетіли народні мільярди пряму політичну і кримінальну відповідальність має нести Головнокомандувач. 

Йшлося про повернення коштів з офшорів, про розкрадання бюджету , яке стало системним. Про відтік за кордон мізків і кваліфікованих рук.

 Валентин Наливайченко продемонстрував глибоку обізнаність і щодо проблематики Буковини.

Середа  продемонструвала іще один аспект Справедливості. У Чернівецькій області під проводом Ігоря Кобелі швидко розгортається потужна місцева структура до якої  залучаються знані достойники.

Такі як , наприклад Ярослав Цуркан екс -мер Заставни, Петро Панчук голова Глибоцької райради інші активні громадяни.

Зараз партія активно готується до виборів у ОТГ, що озвучив Наливайченко, щоби захистити від ррозкрадань народні гроші, які виділяються громадам, не пустити до влади злодюг і самодурів.  Дати дорогу чесним і молодим.

Поділися з друзями

 



Top