"Заставна Сьогодні" святкує другу річницю. Відео

 

11 квітня, сайт «Заставна Сьогодні» святкує 2 роки від дня створення, і в честь нашого Дня Народження, ми б хотіли звернутися до всіх людей які нас читають.

Це люди, які слідкують за життям міста, як в його межах так і поза ними, хочеться сказати Вам велике дякую що ви з нами.

Спочатку сайт створювався для висвітлення життя в Заставні, ми хотіли передати всю красу та унікальність Заставнівщини, і показати що наш край красивий і неповторний.

Якщо подумати над всіма подіями, то навіть неможливо сьогодні сказати якого він напрямку адже тут, присутні свята Заставнівщини,  освіта, події, гарячі дебати, політика, благодійність і т.д.

Нам не соромно за те що ми робимо, адже вважаємо що, якщо кожного дня в гості заходять тисячі людей, то ми на правильному шляху.

Можливо не всім подобається наша діяльність, але слова подяки в коментарях , соц..мережах, гріють нам серця і дають сили рухатись далі.

Тож любі наші гості, друзі, однодумці, партнери та навіть вороги, ми щиро дякуємо Вам за те, що кожного дня ви не лінуючись заходите на сайт, коментуєте, та навіть передзвонюєте, адже  ми завдячуємо вам тим що вже два роки ми працюємо для Вас.

Так, можливо ми і "інтернетороби", та пам’ятайте про те що сьогодні світ не стоїть на місці, і саме через інтернет, ми дізнаємося набагато більше ніж з газет та телебачення.

Хочеться подякувати всім благодійникам, людям з великими серцями які не закривають очі на чужу біду, та нашим блогерам які не дивлячись ні на що не бояться висловлювати свою думку.

Тож в честь цього свята дякуємо Вам за теплі слова і за те що ви з нами.

Дякуємо нашим журналістам;

Палійчуку Олександру, Данилюку Віталію, Горобцю Олександру, Цюпові Ігорю, Вакарчук Олені, Мельнику Петру, Панзигові Олександру, Дмитренко Юліані, Панзигові Василю та Шендеровському Ярославу і чудовому коментаторові Кушніру Юрію Аксентійовичу.

Автор: Шендеровська Ольга

До вашої уваги пропонуємо переглянути невеличкий фото-відео огляд.

Поділися з друзями



Top