ЮРІЙ БУРДЕЙНИЙ ВРУЧИТЬ ЗНАКИ НАРОДНОЇ ПОШАНИ МЕЦЕНАТАМ У НІМЕЧЧИНІ, ЛЮДМИЛІ ЕФКЕН –ВІДЗНАКУ «ПАТРІОТКА УКРАЇНИ»

 

 Голова Заставнівської районної державної адміністрації Юрій Кітар, голова ГО «Щедро» Анатолій Дронь з високою шанобливістю передали вісім нагород

– Знаки народної пошани нашим друзям та благодійникам з Німеччини, які неодноразово надавали благодійну допомогу мешканцям Заставнівщини.

Відзнаки до Німеччини повіз голова ГО « За добробут Заставнівщини», нотаріус Юрій Бурдейний.

Передаючи Знаки, Юрій Кітар сказав: «Юрію Івановичу, передаючи ці відзнаки для вручення нашим німецьким друзям, просимо Вас висловити найщиріші слова всім, хто небайдужий до долі нашої держави, до людей в Україні.

Особливі слова адресуємо нашій землячці, заставнівчанці Людмилі Ефкен, яка докладає максимум зусиль для того, щоб покращити життя тих, хто цього найбільше потребує.

Вона – справжня патріотка України. Тому і Знак народної пошани відповідний «ПАТРІОТКА УКРАЇНИ». Сподіваємося, що і надалі ця мила українка буде вболівати за свій край, за свою Заставнівщину».

Анатолій Дронь сердечно подякував Юрію Бурдейному за співпрацю й розуміння та просив передати німецьким волонтерам та благодійникам доземний уклін за допомогу воїнам АТО, дітям – інвалідам, мало справним землякам та довіру, яку вони висловлюють ГО «Щедро» співпрацюючи з волонтерами організації.



Top