Відео: Найцікавіше - Лісапетний батальйон та Микола Янченко в Заставні

 

Те, що на запрошення Заставнівської волонтерської сотні в Заставні виступить з благодійним концертом «Лісапетний батальйон» нікого не здивувало, бо це вже третій концерт цього колективу на заставнівській сцені, дивом було те, що зал, як соняшниковий капелюх був заповнений вщент.

Раділи ті, хто своєчасно придбав квитки, а були і такі, які сиділи на східцях в переповненому залі який шаленів слухаючи колоритну українську пісню, від іскрометного гумору Наталії Фаліон, істино народної артистки України. Звучали як відомі хіти цього колективу так і багато вишуканих новинок.

І цього разу Наталя приїхала з сюрпризом, бо крім свого «батальйону» привезла добре знаного народного улюбленця, композитора, естрадного співака, великого патріота свого народу, народного артиста України Миколу Янченка і володарки срібного голосу Тетяни Денисюк.

І хоча «лісапетники» виступають в Заставні втретє, білетний ажіотаж був неймовірний. На концерт масово прийшли не лише активні волонтери з міста, але й багато фанів з сіл Заставнівського, Кіцманського, Хотинського та Заліщицького районів.

Організатор концерту, сотник Марія М’якота, запросила на концерт воїнів, які щойно повернулись з передової і матерів тих, хто служить, хто служив, хто повернувся з війни «200-м» вантажем.

Описати ауру переповненої зали важко, бо це був веселий гумор, жартівлива пісня, доречний експромт, туга, журба і смуток, як і все сучасне життя українського народу про що співалося в багатьох піснях.

Багато відомих хітів підспівувала зала і лунав «двоголосий хор», як це підкреслила «комбат Наталя». Хвилюючим був момент, коли на сцену в День матері, піднялися солдатські матері і солдати, яких зала зустрічала шквалом оплесків. Всіх їх разом з артистами обдарували квітами і «скупали» бурхливими оплесками вдячні глядачі.

Мер Заставни Василь Радиш поздоровив всіх жінок із святом День матері, вручив артистам грамоти за благодійний виступ, а організатору концерту Марії М’якоті грамоту з нагоди її дня народження. За поданням Кіцманської організації воїнів АТО, за благодійну волонтерську роботу Марію М’якоту нагородили медаллю «Матері Миру», яку їй вручив солдат, котрий лише повернувся з передової, де він смакував цьогорічні Пасхальні страви від заставнівських волонтерів.

Більш детальний опис цього дійства можна прочитати в наступному номері газети «Голос краю».

P.S. А волонтерська сотня вже розпочинає підготовку до наступного благодійного концерту (29.05) «Пікардійської терції», колективу знаного не лише в УКРАЇНІ. АЛЕ Й ДАЛЕКО ЗА ЇЇ МЕЖАМИ. 

Поділися з друзями



Top