Відео - В Заставнівській ЦРБ відбувся захід до Дня сім'ї

 

Тепло єдиної родини На світі білому єдине, як і Дніпрова течія, Домашнє вогнище родинне, оселя наша і сім'я…

Травень! Щедрий та багатий місяць травень на державні та релігійні свята. Є серед цього травневого розмаїття особливі свята – друга неділя травня День матері, 15 травня – Міжнародний День родини.

І як говорять в Україні «З родини йде життя людини», «Без сім'ї немає щастя на землі», «Слабкий союз, погана слава. Міцна сім'я – міцна держава».

Саме в ці гарні, весняні дні - 15 травня в приміщенні центральної районної бібліотеки відбулось чергове засідання клубу «Золотий вік», на який ми запросили наших постійних, активних відвідувачів, та людей з обмеженими фізичними можливостями, на чолі з головою районного осередку інвалідів Н.І. Онофрей. Захід проходив у щирій, теплій атмосфері.

На позитиві розпочали – директор ЦБС Л.М. Стасюк, ведуча – бібліотекар ЦРБ А.І. Ткач. Майже всі запрошені з нагоди Дня матері та Дня родини отримали подяки й сувеніри, які вручив перший заступник Заставнівської РДА В.М.Молдован.

Щирими словами вітали всіх: голова районного осередку Всеукраїнського товариства «Просвіта» голова обласного осередку інвалідів М.В. Рожко; голова районного осередку інвалідів Заставнівщини Н.І. Онофрей.

Ауру свята прикрасили музичні номери у виконанні юних аматорів Насті Ткач, Софійки Запаранюк, Алінки Миронів та мелодію «Буковинських візерунків» на сопілці виконав пан Ярослав.

Ще довго гості гомоніли в залі, співали, ділились враженнями та ласували чаєм, про який подбали спонсори і дякували організаторам за підготовку і проведення такого цікавого, змістовного, живого та потрібного.

Поділися з друзями



Top