Подробиці аварії автобуса “Чернівці-Кадубівці” який зіткнувся з мікроавтобусом “Фіат”

 

У Чернівецькій області в лікарнях перебувають вісім пасажирів, які постраждали в аварії за участю маршрутного автобуса “Чернівці-Кадубівці”, який зіткнувся з мікроавтобусом “Фіат” у Суховерхові Кіцманського району.

Як повідомила прес-служба управління ДСНС в Чернівецькій області, після ДТП до лікарень доставили 16 осіб. Зокрема, у Кіцманську центральну районну лікарню потрапило 12 людей, а в лікарню Заставни – 4.

“Після аварії 7 липня приблизно о 16.00 до нас привезли 12 пасажирів, з них сімох госпіталізували. У людей були переломи ребер, гомілок, черепно-мозкові травми. Двоє були у важкому стані. Наразі стан потерпілих середньої і легкої важкості”, – повідомив головний лікар Кіцманської районної лікарні Володимир Хромюк.

До лікарні у місті Заставна карети швидкої доставили чотирьох пасажирів. Наразі у лікарні залишається лише одна постраждала у ДТП.

“Усі четверо пасажирів після ДТП були середньої важкості. Трьох обстежили і відпустили, у них були незначні ушкодження, госпіталізували лише жінку з черепно-мозковою травмою у неврологічне відділення. Жінка розповідає, що навіть не пам’ятає моменту аварії. Після удару вона втратила свідомість. Опритомніла вже на траві на узбіччі.

Каже, після аварії була загроза загорання маршрутки, тому з неї намагалися вивести чи винести всіх пасажирів свідки ДТП”, – повідомив заступник головного лікаря Заставнівської ЦРЛ Василь Процюк.

Новини по темі: Фото - Відео - ДТП в Кіцмані за участі маршрутки, Кадубівці - Чернівці та легковика, є загиблі. (оновлено)

Поділися з друзями

 



Top