Відео - Чому, ПАТ "Чернівці ГАЗ", можливо обкрадає жителів Заставнівщини - Чому не потрібно платити за лічильник?

 

10 вересня в офісі ГО «УНІА» відбулася зустріч з громадянами Заставнівщини щодо газових лічильників.

На обговоренні були присутні Голова Заставнівської районної державної адміністрації КІТАР Ю. В., Голова Заставнівської районної ради  - Капіцький С. І, представник Бюро Безоплатної Правової Допомоги - Василь Данищук, Голова ГО "УНІА" Олександр Панзига, активісти та преса.

Люди обурювались ситуацією яка на сьогодні просто вражає своїми масштабами, адже практично кожен із присутніх розповів про хамське ставлення з боку робітників ПАТ «Чернівці ГАЗ», погрози та на їхню думку неправомірні дії.

Та саме вражаюче те що через незнання своїх прав їх ошукали, адже як розпвів юрист що дії працівників ПАТ "ЧернівціГАЗ" в більшості випадків не законні.

Юрій Васильович Кітар звернувся до громадян, та запропонував, розглянути їхні питання на наступній сесії Районної Ради.

Нажаль представників з ПАТ «Чернівці ГАЗ» не було, хоча ГО «УНІА» разом з головою РДА, більше тижня обдзвонювала Заставнівську, Кіцманську та навіть Чернівецьку дільницю, та що до останньої нам відповіли що керівники у відпустці.

Що це, місцеві махінації, чи ціле угрупування яке обманює слабких та юридично не підкованих громадян?

Громадська організація "Український Незалежний Інформаційний Альянс" разом із Бюро Безоплатної Правової Допомоги, та іншими юристами, готує колективний позов до суду, для того щоб змусити ПАТ "Чернівці ГАЗ", повернути кошти ошуканим громадянам Заставнівщини які вже придбали газові лічильники.

За більш детальною інформацією та для реєстрації своєї скарги просимо звертатися в редакцію за телефоном: 050 558 30 60, або написати нам на офіційній сторінці "Заставна Сьогодні" в facebook.

Поділися з друзями



Top