Відео - на Заставнівщині незабаром відкриють реабілітаційний кабінет для діток з обмеженими можливостями

 

Вже добігає до кінця ремонт в приміщенні, яке незабаром стане реабілітаційним кабінетом для діток з обмеженими можливостями.

Нагадаємо, в на Заставнівщині таких діток є більше 200, тому просто необхідно щоб в нашому районі їх могли лікувати та оглядати лікарі, реалібітаційний кабінет створюється саме для них, так як таким малюкам потрібний особливий догляд та лікування.

Ідея створення такого кабінету для діток, прийшла нашій заставнівчанці Мижинській Юлії голові ТЧХ України у Заставнівському районі.

Анжела Котик – Шевчук (БО «Допоможемо жити»), та її італійська подруга по благодійності Магда Калмасіні (БО "SHARE Onlus") із захопленням її підтримали, та вирішили допомогти втілити проект в життя.

Ці дві жінки зробили вже багато хороших справ для наших Заставнівчан, вони при кожній нагоді надсилають допомогу сім’ям які потребують підтримки.

На сьогоднішній день завдяки спільним зусиллям, Анжели Котик – Шевчук, Магди Калмасіні, ГО «УНІА», Товариства Червоного Хреста в лиці Юлії Мижинської та головного лікаря Заставнівської ЦРЛ, Липки Василя Михайловича, здійснена колосальна робота, яка невдовзі дозволить допомогти хворим діткам .

Ремонтні роботи проводяться з-за підтримки представника Італійської благодійної організації «Допоможемо жити» Олексія Котика, та щоб пришвидчити відкриття Липка Василь Михайлович надав кількох працівників які з сьогоднішнього дня допомагають в ремонтних роботах.

Поділися з друзями

 



Top