Відео - Як Заставнівська Волонтерська Сотня відправляла гостинці до Дня Захисника України на схід

 

13 жовтня, 36 відправка Заставнівської Волонтерської Сотні вирушила на схід, смаколики до Дня Захисника України.

Бойовий дух наших Заставнівчан, ще й досі надихає, адже злагоджена команда тендітних жіночок під командуванням Марії М’якоти для кожної відправки прикладає колосальні зусилля.

Більшість смаколиків готуються в печі, тому такі консервації з легкістю зможуть стояти і не псуватись, що дозволить нашим хлопцям на сході смакувати ними ще дуже довго.

Цього разу консервацій було мабуть декілька сотень, адже на подвір’ї в пані Марії вони ледь помістилися в три поверхи.

Веселі та співучі помічниці накрутили більш ніж 5 000 голубців, в які не забули покласти частинку своєї душі та української пісні.

Дітки зі шкіл Заставнівщини, передали біля 10 ящиків з малюнками, сувенірами, побажаннями захисникам, малі рученята малюків трепетно виводили на листівках слово МИР,  яке сьогодні як ніколи  для кожного з нас набуває особливого значення.

Тож цього разу бойовий автомобіль Василя Назарка загрузили; консерваціями в асортименті, голубцями, бабою, крупами, ковбасами, кров’янкою, капустою кислою, капустою з м’ясом, чаями, копченим салом та м’ясом,  хлібом, солодощами, яблуками, картоплею, теплими речами, та ще величезною кількістю необхідних речей.

Ця святкова відправка до Дня Захисника Вітчизни, дає змогу почастувати тих хто там на сході ризикує своїм життям за МИР, за волю, та Неньку Україну.

По темі: Відео -"Заставнівська Волонтерська Сотня" відправила на передову смакоту до Дня Незалежності України (35 відправка)

З Днем Захисника України любі наші Воїни!

Поділися з друзями



Top