Увага! Казначейська служба наголошує! Про своєчасне виконання бюджетних зобов’язань

 

Управління Державної казначейської служби України у Заставнівському районі Чернівецької області звертає увагу розпорядників, одержувачів бюджетних коштів та інших клієнтів Заставнівського району.

Наближається закінчення бюджетного року.

Наприкінці бюджетного періоду запланований найбільший обсяг бюджетних асигнувань, у тому числі на капітальні видатки.

Розпорядниками бюджетних коштів проводяться та завершуються найбільш суттєві та значні за обсягом закупівлі товарів, робіт та послуг.

У зв’язку з зазначеним та з метою рівномірного навантаження на бюджет, управління Казначейства звертається до розпорядників та одержувачів бюджетних коштів з проханням не зволікати з укладанням договорів на придбання товарів, робіт та послуг та забезпечити у цей період рівномірне та своєчасне подання до управління Казначейства документів на їх оплату, не залишаючи значний обсяг неоплачених документів на останні дні року.

Такі заходи дозволять уникнути в кінці бюджетного року високої робочої напруги на працівників управління Казначейства та створять умови для ефективної взаємодії між клієнтами та управлінням Казначейства.

Звертаємо увагу, що відповідно до статті 23 Бюджетного кодексу України усі бюджетні призначення втрачають чинність після закінчення бюджетного періоду.



Top