Заставнівський РЦЗ підтримуватиме Зелений туризм на Заставнівщині

 

02 листопада 2018 року в Заставнівській районній філії Чернівецького обласного центру зайнятості був проведений інформаційний семінар з питань організації зеленого туризму.

Начальником відділу активної підтримки безробітних В. Максимчуком було наголошено, що сільський зелений  туризм має перспективне значення для розвитку нашого району та допоможе реалізувати невикористані можливості села.

В роботі семінару взяли участь 10 осіб. Під час проведення семінару були висвітлені питання щодо організації зеленого туризму, як напрямку підприємницької діяльності, на яких безробітні інформуються про стан ринку праці Заставнівщини, зокрема, про перспективи розвитку туризму в регіоні також було ознайомлено присутніх  з організаційними аспектами та можливостями створення власного бізнесу у сфері сільського зеленого туризму.

 «Сільський зелений туризм вважається видом підприємницької діяльності та включає в себе ведення особистого селянського господарства, організацію різних форм відпочинку у приватній садибі господаря з широкими можливостями використання природного ресурсу, матеріального і культурного потенціалу регіону.

Тому для тих, хто проживає у сільській місцевості, має власну садибу, веде особисте селянське господарство і бажає відкрити власну справу у цій сфері, служба зайнятості надасть необхідну допомогу у започаткуванні власної справи, а також сприятиме створенню мережі сільського зеленого туризму» - було наголошено під час проведення семінару.



Top