У Заставні розпочали відловлювати та вакцинувати безпритульних собак

 

Сьогодні, 7 грудня в місті Заставна розпочався відлов безпритульних собак для вакцинації.

ГО «УНІА» спільно з Заставнівською міською радою, працівниками «Благоустрій+» та небайдужими громадянами відловлюють тварин та транспортують в державну ветеринарну клініку для вакцинації проти сказу.

Тож дорогі жителі Заставни, не дивуйтеся якщо від сьогодні ви зустрічатимете тваринок з сережками (номерком) у вусі, це означає що дана собачка пройшла вакцинацію і вже не зможе при укусі заразити когось сказом.

Новини по темі: В Заставні на господаря напав скажений собака

Це тільки перший етап який проходять тварини, через місяць їх повторно виловлять та стерилізують, дана процедура здійснюється з ціллю зменшити розмноження безпритульних собак на вулицях міста.

Увага! Шановна громада міста, звертаємось до всіх власників собак з проханням своїх власних домашніх тварин приводити на вакцинацію у ветеринарну лікарню.

Як ми повідомляли раніше: В Заставні безпритульних собак будуть стерилізувати та вакцинувати

Дана процедура є безкоштовною та наразі дуже необхідною, адже на Заставнівщині зафіксовано вже декілька випадків сказу як домашніх так і безпритульних тварин.

Висловлюємо подяку італійській благодійниці Magda Calmasini, міському голові Радишу В.Й., та працівникам державної ветеринарної лікарні м. Заставна.

Читайте також: Відео - Заставнівські собаки за кашою, ходять зі своїми відрами

 



Top