Відео - В Заставнівському районному Палаці культури відбулася благодійна акція — свято УКРАЇНСЬКОЇ ПІСНІ

 

Міжнародний день волонтера, з ініціативи ВО «Заставнівська волонтерська сотня» (голова Марія М’якота) у районному Палаці культури відбулася благодійна акція — свято УКРАЇНСЬКОЇ ПІСНІ, яке зорганізувала музична агенція «Садиба-Мюзик».

Талановиті українські артисти — народні й заслужені, які дають благодійні концерти на Сході України в зоні ООС та сприяють волонтерам, Ніколо Петраш, Андрій Князь, Ольга Зеленська, Олег Подольський, Ніна Коцур дарували глядачам Заставнівщини сучасну українську пісню, свою харизму, живий звук, привітність і щире спілкування.

Гармонія дійства на сцені й глядацької зали витала у повітрі впродовж майже трьох годин. Аудиторія сприймала співаків гучними апло-дисментами, підспівувала й підтанцьовувала з ними, випромінювала радість свята й сльози тривоги та туги за нашими славними захисниками України, котрі, дякуючи учасникам концерту — співакам і глядачам, невдовзі знову отримають Заставнівські смаколики за виручені з концерту кошти.

Сьогодні впродовж дня лунають телефонні дзвінки від вдячних гля-дачів-благодійників за отриманий великий позитив, оптимізм, віру в краще наше завтра!

Дорогі наші друзі-артисти, фахівці музичної агенції «Садиба-Мюзик», концертний директор Руслан Лунга дякуємо вам, а також авторам, акторам та бійцям, які знімалися у вражаючому відео-фільмі «Поле» за отриману енергетику й наснагу, які супроводжуватимуть нас ще довго-довго і додаватимуть сил до звершення нових добрих справ заради нашої ПЕРЕМОГИ, заради МИРУ на землі.

Автор: Світлана Масловська, текст з соц.мережі facebook

Поділися з друзями



Top