Відео- Заставнівська волонтерська сотня готує 37-відправку. ДОЛУЧАЙМОСЯ

 

Заставнівська волонтерська сотня готує 37-відправку домашніх смаколиків на передові позиції українсько-російського фронту.

До цієї роботи долучилися не лише сотні буковинців, які збирали кошти, теплу одежу, ліки, продукцію з якої готуватимуть домашні смаколики, але і мистецький десант знаних українських артистів, які виступили з благодійним концертом у Заставні.

Вже вдруге цей співочий колектив очолив відомий композитор, співак, автор багатьох хітів – Ніколо Петраш, пісні і музика якого завоювали серця мільйонів, бо його твори проникають в серця і душі людей.

Не вперше заставнівчан порадував своєю віртуозною грою на акордеоні заслужений артист України Олег Подольський , а його теща, заслужена артистка України Ніна Коцюр полюбилася глядачам мелодійним українським стилем виконання відомих хітових пісень.

Приємно вразили публіку виступи заслуженого артиста України Андрія Князя і молодої талановитої співачки – «живчика», Ольги Зеленської.

За кошти від благодійного концерту волонтери придбали двох свиней та безліч різноманітних продуктів, з яких будуть готуватися м’ясні новорічні смаколики.

Бригада «м’ясного цеху» в складі Вікірюка Богдана, Прядуна Олександра, Петришака Віталія, Лашти Віктора, Звоздецького Івана із своїми

помічниками розробили і відправили на фронтовий «передок» вже цілий табун свиней – 122 голови.

Розпочалася активна завершальна фаза приготування домашніх смаколиків, яка буде тривати кілька днів. Волонтери будуть працювати в дві зміни – варити, пекти, смажити, коптити, консервувати…

Звертаємось до всіх людей доброї волі, благодійників, добротворців, патріотів України!

Долучайтесь до підтримки українських воїнів, котрі захищають нас від агресора!

Зробіть і свій посильний внесок. (Грошові перекази, тепла одежа, фрукти, ліки, продукти… і навіть новорічна листівка написана дитячою рукою –«Повернись живим»).

Всенародна підтримка, увага і посильна допомога наших воїнів – запорука нашої перемоги.

Адресу волонтерської сотні не пишемо, бо її вже знають не лише по всій Україні, але і далеко за її межами звідкіля приходять гостинці для захисників Вітчизни.

Творімо добро, а в замін отримаємо більше!


Переказати кошти можна із карти любого банку світу, перейшовши за посиланням - ДОПОМОГТИ

Увага! Коментар до переказу „37 + прізвище” обов`язковий!

Поділися з друзями



Top