Відео - В Заставнівській гімназії відбулося Новорічно-різдвяне свято

 

З першим снігом і морозом приходять в Україну зимові свята. Найбільшим і найрадіснішим для дітвори є новорічно-різдвяні свята , а особливо, Миколая. Відбулося вони і у Заставнівській гімназії. Ведучі розпочали свято з прекрасних слів, які зачарували публіку.

Кожен клас підготував свій музичний номер, а також свято супроводжувалося цікавою конкурсною програмою, яку оцінювали вельмишановне журі.

Учні  веселилися і розважалися під час конкурсів. Змагання були важкими, але водночас цікавими. В першому конкурсі, який називався «Новорічна гірлянда», переміг IV-В клас, адже їхні сніжинки такі, наче в казці. Другий конкурс «Попадання в ціль» був досить складним, адже тут учасникам знадобились навички метання, тому в ньому переміг також IV-В клас.

Наступний конкурс називався «Стриб-скок», в якому учні випробовували свою уважність, найкраще показав себе в цьому конкурсі VI г. клас. Четвертий конкурс перевіряв художні здібності гравців, тому що він називався «Намалюй сніжинку», і тут виявився найталановитішим VII г. клас.

П’ятий конкурс – танцювальний, був досить складним, адже учасникам по черзі необхідно було танцювати всіма частинами тіла, в результаті найтанцювальнішим виявився учасник із IV-Б класу. Шостий конкурс «Одягни ялинку» був по справжньому новорічним, учні наряджали ялинку-дівчину, і в ньому переміг VII-г клас.

Всі учні мали можливість показати свої таланти під час музичної паузи, а саме: в танцях, вокалі, грі на музичних інструментах.

Настрій свята був піднесений. На довго запам’ятається дивовижний захід і учасникам, і глядачам, і гостям.

Підготували гімназистки VI г. класу: Ткач Євгенія та Пазюк Олександра

Поділися з друзями



Top