Увага! На Заставнівщині працюють телефонні шахраї

 

На Заставнівщині телефонні шахраї масово виманюють кошти в громадян.

Нещодавно у Львівській області з жителем Заставни трапилась ДТП на підставі цього, інших людей які також часто  їздять за кордон почали звинувачувати в даній аварії, телефонувати до друзів та близьких з розповіддю від імені не причетних людей.

Як повідомили журналістам «Буковина Онлайн» жителі міста Заставна, яких намагались ошукати, до них надійшов телефонний дзвінок з номера 0992856566 де на іншій стороні, людина представилась другом який зараз в лікарні після ДТП, невідомий просив надіслати кошти та не повідомляти ніби то його дружину щоб не травмувати її.

Як стало відомо людина яка ніби то потребує допомоги та просить кошти на даний момент знаходиться вдома з рідними та навіть нічого не підозрює.

Шахрай надав номер картки, та особу яка нам повідомила про шахрайство насторожив голос який був зовсім не схожий на голос товариша.

Журналістам сайту «Буковина Онлайн» вдалося з’ясувати по номеру карти ПриватБанку (5168 **** **** 2718) яка належить громадянці Юрій Валентині.

Тож будьте уважними випадок не поодинокий ще декілька громадян Заставнівщини повідомляють про такі випадки, перш ніж розлучатись з коштами перевіряйте чи дійсно таке трапилось з вашими знайомими та рідними.



Top