Відео - В Заставні Держпродспоживслужба провела перевірку продуктів харчування, якими торгують на ринку

 

Більше 12 кілограмів ковбасних виробів, 14 кілограм рибних продуктів, молоко та ще багато інших продуктів харчування вилучили з продажу працівники Заставнівського управління Держпродспоживслужби, так як продукція немала належного маркування, та подекуди, навіть були відсутні документи які б свідчили про її походження.

Заставнівським районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області спільно із завідуючим лабораторією ВСЕ на ринку Козаковим В.К проведено обстеження торгових точок щодо дотримання ветеринарно санітарних правил на ринку та про те, що допускається продаж лише доброякісної та безпечної продукції тваринного та рослинного походження.

Обійшовши їх Держпродспоживслужба виявила багато недоліків та не в усіх, також з продавцями проводилась розмова про належне зберігання продукції, постійну перевірку терміну придатності, та що саме головне перевірку на добропорядність та чесність самих постачальників, адже частенько сам виробник, надає вже не зовсім свіжий чи якісний товар.

В результаті проведеної роботи не допущено та вилучено з реалізації неякісну продукцію, а саме:

- ФОП Лучик Л.В. м. Заставна, сосиски – 3,5 кг (без маркування);
- Рощук В.І. с. Самушино, 6 л. молока (пет.пляшки);
- ФОП Аркуш Я.І. Каменець – Подільський р-н, 4.100 кг шинки смачної вареної, хлібець стрийський – 1.800 кг; рулет курячий – 3,500 кг;
- магазин «Нива»Хортюк М.І., риба морожена хек – 4.270 кг; мойва морожена – 3.750 кг; мойва солона – 1.500 кг; кілька промислового посолу – 4.200 кг.

Поділися з друзями



Top