У Заставні двоє молодих людей намагались обікрасти магазин одягу (фото)

 

Як повідомляють очевидці, 8 лютого приблизно о 13:20 із магазину одягу, що знаходиться в місті Заставна по вулиці Незалежності (навпроти суду) вибігли двоє молодих людей та швидкими кроками рушили в верх по вулиці.

В цей час в слід за ними вибігла продавець магазину, та почала просити щоб молоді люди, повернули речі за які вони не заплатили. На що молодь не реагувала та пришвидшила крок, і тільки після того як продавщиця почала погрожувати поліцією, хлопчина витягнув із під куртки «поцуплений» спортивний костюм та викинув у бік переслідувачки.

Зі слів дівчини продавця: Близько 14 години в приміщення магазину ввійшли двоє молодих людей які почали ходити кругами по магазині та розглядати різні речі. Я підійшла та запропонувала свою допомогу, на що парочка повідомила що хотіли би вибрати жіночу курточку.

В час коли я пропонувала різні варіанти одягу, хлопець (супутник дівчини) перейшов на інший бік приміщення, можливо в цей час і встиг зняти з вішака одяг та заховати під свою куртку. І тільки коли ті виходили з приміщення я запідозрила неладне та кинулася за парою та відбила поцуплені речі.

Як видно з камер відео спостереження магазину, молодик дійсно під час того як продавець консультувала його партнершу знявши з вішака спортивний костюм та заховав під своєю курткою.

Власники магазину не захотіли викликати поліцію так як речі їм повернули та закликають інших підприємців бути уважнішими до цієї парочки.

В свою чергу місцеві жителі стверджують що за цими молодими людьми уже неодноразово помічали схожі вчинки, та стверджують що це жителі с.Веренчанка Заставнівського району.



Top