Заставнівський центр зайнятості - день відкритих дверей для молоді у магазині приватного підприємця

 

14 березня за сприянням Заставнівської районної філії Чернівецького ОЦЗ  відбувся день відкритих дверей для молоді  у магазині приватного підприємця  СЛОБОДЯН ЛІЛІЇ  ВОЛОДИМИРІВНИ.

З даним підприємцем районною філією  налагоджена ефективна  співпраця. На заході були присутні 8 безробітних, які бажають більш детально ознайомитись з роботою приватного підприємця.

Учасники заходу ознайомилися з режимом роботи та особливостями оплати праці, дізналися про основний асортимент товарів, перспективи розширення бізнесу. Під час заходу відвідувачі отримали інформацію про професію продавця непродовольчих товарів безпосередньо на робочому місці.

«Питання  працевлаштування молоді не втрачає актуальності, – наголосила провідний фахівець з питань зайнятості відділу роботи з роботодавцями Світлана Воєвідко  . – Тому ми працюємо системно та комплексно з безробітними. Не тільки надаємо послуги у центрах зайнятості, а й ідемо до людей на підприємства ». 

 Під час заходу, начальник відділу активної підтримки безробітних Василь Максимчук зазначив, що у сучасної молоді є багато можливостей професійного та особистісного розвитку,  а також зробив акцент на професіях, які користуються попитом  на ринку праці регіону. 

На заході  йшла  мова і про переваги та недоліки працевлаштування молоді на ринку праці. Присутні мали можливість оцінити свої позитивні професійні риси та   виявити причини труднощів, які стоять на шляху до працевлаштування .

Приватний підприємець наголосив,- «Що при працевлаштуванні надається перевага комунікабельним, працьовитим та чесним людям, яким подобається дана професія».

Автор: Максимчук В.



Top