Відео - В Заставні відбулося відкриття Інклюзивно ресурсного центру

 

Сьогодні в місті Заставна справжнє свято, особливо для тих хто поки що, не може сприймати цей світ так як ми з вами,в Заставні відкрили Інклюзивний ресурсний центр. 

Завжди, допомога має починатися з малого і перетворюватись в щось велике та прекрасне, от і сьогодні на очах у присутніх на святі, були сльози радості за те що нарешті ті маленькі діти яким потрібне особливе навчання матимуть змогу його отримати.

Інклюзивне навчання – це комплексний процес забезпечення рівного доступу до якісної освіти дітям з особливими освітніми потребами шляхом організації їх навчання у загальноосвітніх навчальних закладах на основі застосування особистісно орієнтованих методів навчання, з урахуванням індивідуальних особливостей навчально-пізнавальної діяльності таких дітей.

Ми надзвичайно радіємо що сьогодні наші особливі малята матимуть змогу отримати та освоїти ту інформацію яку в особливих формах надаватимуть їм найкращі спеціалісти району.

На відкритті Інклюзивно ресурсного центру побували очільники району та області разом з народним депутатом Масимом Бурбаком та це не головне, адже багато батьків разом зі своїми дітками мали змогу побачити маленький світ дітей, в якому кожна іграшка та предмет це вже якийсь навчальний процес.

Автор: Шендеровська Ольга

Поділися з друзями



Top