Відео - Заставнівські школярі разом із пасічниками Заставнівщини висаджували деревця

 

Нема дерев – посадіть!
Мало дерев – бережіть!
Багато дерев – не губіть!
Несіть добро у світ природи!

Саме з таким гаслом учні 2-Б класу (класовод Стасюк Ганна Богданівна) та 1-В класу (класовод Буганик Юлія Миколаївна) Заставнівської гімназії 18 березня 2019 року розпочали акцію "Посади дерево - збережи життя на Землі!", організатором якої була спілка пасічників Заставнівського району (голова - Якимик Василь Іванович, заступник - Д'ячук Микола Васильович, члени спілки - Адамко Ігор, Рідель Денис, Адамко Михайло, Д'ячук Василь).

Дружно і зацікавлено під керівництвом досвідчених садоводів діти висадили молоді деревця липи та ліщини в міському парку і на території гімназії.

Підсумувавши зроблену роботу, батько учениці 1-В класу, заступник голови спілки пасічників Д’ячук Микола Васильович звернувся зі словами подяки: «Перш за все, як від себе особисто, так від усієї спілки пасічників Заставнівського району сердечно дякуємо Буганик Юлії Миколаївні та Стасюк Ганні Богданівні. Вони дійсно Вчителі які навчають не тільки шкільної програми, але і вкоріняють більш глибокі знання, вчать своїх учнів жити в гармонії з природою, прищеплють любов та бережливе ставлення до всього живого на Землі!

Безмежно вдячні учням та вчителям, які брали з нами участь, бо без них ми б нічого не зробили. Велика подяка батькам, які виховали таких чудових діток. Нехай вони ростуть здоровими, мудрими, розумними дітьми, і щоб протягом всього життя ви могли ними тільки гордитися!

На жаль, ми, і не тільки ми, але і вся Україна чує про масову вирубку дерев. А про насадження дуже рідко і дуже мало.
Ми надіємося, що такі акції будуть проводитися кожного року і в більших масштабах, і не тільки в нас, але і по всій території України».

До слів вдячності приєднуються батьки 2-Б та 1-В класів.
Пасічники не залишилися в боргу перед учнями-помагайликами, кожного почастували баночкою меду і запросили приєднатися до наступної акції.

Розпочніть добру справу вже сьогодні – посадіть дерево, адже дерев багато не буває!

Ця акція ще раз показує те що навіть маленькі дітки можуть робити великі справи, які допоможуть зберегти не тільки природу, а й допомогти Заставнівчанам не забути, який на смак справжній медок.

Поділися з друзями

 



Top