Дев`ята сесія Заставнівської міської ради VII скликання (відео) 24 червня 2016 рік

 

Проект порядку денного роботи дев'ятої сесії Заставнівської міської ради VII скликання 24 червня 2016 рік м. Заставна.

Поділіться новиною:

      1. Про звіт директора комунального підприємства «Благоустрій плюс» Доповідає: Грішін І.О. директор КП ЗМР «Благоустрій плюс».

2. Про звіт начальника комунального підприємства «ЖЕУТВЗ»

Доповідає: Найда П.М. начальник КП «ЖЕУТВЗ».

3. Про внесення змін та доповнень до міського бюджету на 2016 рік.

Доповідає: Михайлюк О.Т. начальник фінансоїю-скономічного відділу - головний бухгалтер.

4. Про створення тимчасової комісії з інвентаризації житловою фонду міста.

Доповідає: Радиш В.Й. міський голова.

5. Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Заставнівської міської ради на 2017 рік.

Доповідає: Леванін Р.В. заступник міського.

6. Про встановлення земельного податку на 2017 рік.

Доповідає: Джус В.Б. - депутат міської ради, голова постійної комісії.

7. Про встановлення на території міста Заставна єдиного податку.

Доповідає: Леванін Р.В. заступник міського голови.

8. Про встановлення ставки акцизного податку з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів на 2017 рік.

Доповідає: Леванін Р.В. заступник міського голови

9. Про затвердження Положення та встановлення ставок транспортного податку на території Заставнівської міської ради па 2017 рік.

Доповідає: Леванін Р.В. заступник міського голови

10. Про затвердження Положення та встановлення ставок по збору за місця для паркування транспортних засобів на території Заставнівської міської ради в 2017 році.

Доповідає: Леванін Р.В. заступник міського голови

11. Про передачу у власність житла (приватизацію квартири) по вулиці Незалежності 104/24 Діжіченку С.В.

Доповідає: Леванін Р.В. заступник міського голови

12. Про розроблення технічної документації з нормативної г рошової оцінки земель.

Доповідає: Джус В.Б. - депутат міської ради, голова постійної комісії.

13. Про внесення змін в рішення № 743/27-2015 від 09.07.2015 року (Чикалюк М.С.). Доповідає: Джус В.Б. - депутат міської ради, голова постійної комісії.

14. Про внесення змін до рішення № 152/7-2016 Заставнівської міської ради 7 сесії VII скликання від 22.04.2016 року «Про розроблення детального плану території в межах вулиць Спортивної-Незалежності в м. Заставна».

Доповідає: Джус В.Б. - депутат міської ради, голова постійної комісії.

15. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення по вул. Дорошенка,13.

Доповідає: Джус В.Б. - депутат міської ради, голова постійної комісії.

16. Про внесении змін в рішення № 141/2016 від (Заболотна Л.В.).

Доповідає: Джус В.Б. - депутат міської ради, голова постійної комісії.

17. Про вилучення земельних ділянок. Доповідає: Джус В.Б. - депутат міської ради, голова постійної комісії.

18. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва, обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд, ведення особистого селянського господарства, садівництва та будівництва індивідуальних гаражів. Доповідає: Джус В.Б. - депутат міської ради, голова постійної комісії.

19. Про надання земельних ділянок у власність згідно розроблених технічних документацій по встановленню меж земельних ділянок в натурі (на місцевості). Доповідає: Джус В.Б. - депутат міської ради, голова постійної комісії.

20. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок. у власність, Доповідає: Джус В.Б. - депутат міської ради, голова постійної комісії.

21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд в мікрорайоні «Сонячний» м. Заставна (Пеліховська KM.). Доповідає: Джус В.Б. - депутат міської ради, голова пос тійної комісії.

22. Про затвердження акту обстеження земельної ділянки щодо встановлення меж (Шгаф Й.Д.). Доповідає: Джус В.Б. - депутат міської ради, голова постійної комісії.

23. Про розгляд заяви Рудей В.В., щодо виділення із земель запасу земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд учаснику АТО. Доповідає: Джус В.Б. - депутат міської ради, голова постійної комісії.

24. Про розгляд заяви Рудей В.В., щодо виділення із земель запасу земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства учаснику АТО (розглянути протокольно). Доповідає: Джус В.Б. - депутат міської ради, голова постійної комісії.

25. Про розгляд заяви Леошко В.М., щодо виділення із земель запасу земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва учаснику АТО (розглянути протокольно).

Доповідає: Джус В.Б. - депутат міської ради, голова постійної комісії.

26. Про розгляд заяви ПП «Фортуна-М», щодо затвердження звіту експертної грошової оцінки вартості земельної ділянки у власність шляхом викупу для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування по вул. Кіцманська, 19-А в м. Заставна. Доповідає: Джус В.Б. - депутат міської ради, голова постійної комісії.

27. Про внесення змін до рішення сесії №138/7-2016 від 22 квітня 2016 року «Про розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету». Доповідає: Леванін Р.В. заступник міського голови.

28. Про обрання секретаря міської ради. Доповідає: Радиш В.Й. - міський голова.

29. РІЗНЕ.



Top